Adviesbureau kinderopvang

Is jouw organisatie op zoek naar een adviesbureau gespecialiseerd in de kinderopvang? Dan ben je bij KEKZ aan het juiste adres!

Of je nu behoefte hebt aan het optimaliseren van personeelsinzet of het uitbreiden van jouw dienstenpakket: onze organisatieadviseurs kunnen hét verschil maken voor jouw kinderopvangorganisatie!

Organisatieadvies op maat

Niet alleen kijken onze organisatieadviseurs met een frisse blik naar de inhoud en de huidige processen van jouw kinderopvangorganisatie. Onze praktisch ingestelde adviseurs zijn gericht op het in kaart brengen én verbeteren van deze processen.

Als adviesbureau in de kinderopvang kunnen we je onder andere adviseren over het optimaal inzetten van je personeel, het uitbreiden van je dienstenpakket of opvanglocatie(s). Maar ook voor het optimaliseren van marketing en communicatie of het maken van een locatiescan kun je bij KEKZ terecht.

KEKZ is hét kantoor gespecialiseerd in detachering, werving en selectie, salarisadministratie en trainingen binnen de kinderopvang

Kinderopvang adviesbureau – Maak het verschil

Ons organisatieadvies heeft een positieve invloed op kosten versus inkomsten en helpt jouw kinderopvangorganisatie het verschil te maken. Welk vraagstuk je ook hebt, onze adviseurs kunnen direct voor je aan de slag.

Ook voor de wat lastigere vraagstukken kun je bij kinderopvang adviesbureau KEKZ terecht. Bijvoorbeeld voor het inventariseren en optimaliseren van jouw recruitment proces of het inzetten van strategisch advies:

Heb jij ook een uitdaging met het vinden van personeel, met name pedagogisch medewerkers? En dan niet alleen om voldoende, maar voornamelijk de juiste pedagogisch medewerkers binnen te halen én te houden? Dan is het belangrijk te weten wie je bent als organisatie en hoe je je als werkgever onderscheidt van anderen. Dit is immers de basis voor je zoektocht naar nieuwe medewerkers voor jouw kinderopvangorganisatie. Om als opdrachtgever effectief te kunnen werven, is het belangrijk het wervingsproces goed in kaart te hebben en waar mogelijk te optimaliseren. En dáár kan KEKZ jouw organisatie bij helpen.

Recruitment Inventarisatie bij KEKZ

Door ons een Recruitment Inventarisatie te laten doen nemen we niet alleen het hele wervingsproces van jouw organisatie onder de loep. We kijken gericht naar welke vacatures er openstaan en of je vacatureteksten wel wervend genoeg zijn. Ook hoe en wanneer je vacatures uitzet, via welke kanalen je dit doet en de reactiesnelheid van de kandidaat nemen we onder de loep. Hierna duiken we dieper in het verdere proces en behandelen we zaken zoals het inplannen en voeren van gesprekken.

Een Recruitment Inventarisatie neemt één à twee dagen in beslag, waarna onze ervaren adviseurs een adviesrapport vormen. Hierin worden niet alleen bovenstaande vragen beantwoord, maar kijken we ook naar welke optimalisaties jouw organisatie kan doorvoeren.

Heeft jouw kinderopvangorganisatie nét even wat meer advies nodig? Bijvoorbeeld over de juiste inrichting van jouw organisatie of hoe bepaalde processen verlopen? Bij KEKZ kun je ook terecht voor advies op strategisch niveau. Onze interim strategisch adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het oplossen van strategische vraagstukken.

Trainingen bij kinderopvang adviesbureau KEKZ

KEKZ fungeert niet alleen als adviesbureau binnen de kinderopvang. Wij trainen en coachen ook bestuurders en personeelsleden binnen eigen vakgebied. Om nét even die verdieping te geven waarmee je sterker staat in het werkveld.

Vragen?

Heb je meer informatie nodig over wat ons adviesbureau voor jouw kinderopvangorganisatie kan betekenen? Neem eenvoudig contact op met Marieke Effting via 06-39845443 of stuur een mail naar mailons@kekz.nl