Organisatie advies

Met een frisse kijk op inhoud en proces adviseert KEKZ over het optimaliseren van personeelsinzet, jouw dienstenpakket, jouw marketing en communicatie en de opvanglocaties. Of dit er nu drie zijn of vijftig.  Dat heeft een positieve invloed op kosten versus inkomsten en helpt jouw kinderopvangorganisatie zich te onderscheiden.

Onze adviseurs zijn praktisch ingesteld en gericht op het verbeteren van uw organisatie. Welk vraagstuk je ook hebt, ze kunnen direct voor je aan de slag. Je kunt bij ons onder andere terecht voor advies over:

Advies over en begeleiding van de efficiënte inrichting van jouw personeelsadministratie of de invoering van de wet Werk en Zekerheid. Ook voor werving & selectie  en detachering kun je bij ons terecht.

P&O strippenkaart
We hebben iets nieuws, namelijk de P&O advies – strippenkaart. Je kan een aantal uur P&O advies inkopen die je naar eigen keuze kunt besteden. De strippenkaart is er al vanaf het bedrag van €375 excl. BTW voor vijf uur advies. Handig als je bijvoorbeeld advies wil over de CAO of als je vragen hebt over een moeilijk dossier. Kortom, voor kleinere klussen waar je zelf niet helemaal uit komt en waar je wat hulp bij nodig hebt.

Heb jij ook een uitdaging met het vinden van personeel, met name pedagogisch medewerkers? Om voldoende maar vooral de juiste pedagogisch medewerkers binnen te halen en te houden, is het belangrijk te weten wie je bent als organisatie en hoe je je als werkgever onderscheidt van anderen. Dat is immers de basis voor je zoektocht naar nieuwe medewerkers. Om effectief te kunnen werven, is het ook belangrijk het wervingsproces in kaart te hebben en waar mogelijk te optimaliseren: welke vacatures heb je, hoe en wanneer zet je vacatures uit, via welke kanalen doe je dat, zijn je vacatureteksten wervend genoeg? Ook kijken we naar reactiesnelheid en je verdere proces van o.a. het inplannen en voeren van gesprekken.

KEKZ kan je helpen door een Recruitment inventarisatie te doen, waarbij bovenstaande vragen worden beantwoord en het proces onder de loep wordt genomen. Hierna vormen we een adviesrapport waar verbetermogelijkheden zitten. Zo’n inventarisatie neemt één à twee dagen in beslag.

Ook bieden wij advies aan op strategisch niveau, we doen dit door de inzet van een interim strategisch adviseur, kijk op deze pagina om hier meer over te weten te komen.

Daarnaast trainen en coachen wij bestuurders en personeelsleden binnen het eigen vakgebied. Om nét even die verdieping te geven waarmee je sterker staat in het werkveld. Bel Marieke Effting voor meer informatie op 06-39845443 of mail naar mailons@kekz.nl.