Organisatie Advies

Met een frisse kijk op inhoud en proces adviseert KEKZ over het optimaliseren van personeelsinzet, het dienstenpakket, de marketingcommunicatie en de opvanglocaties. Dat heeft een positieve invloed op kosten en inkomsten en helpt je jouw organisatie te onderscheiden.

Onze adviseurs zijn praktisch ingesteld en gericht op het verbeteren van uw organisatie. Welk vraagstuk je ook hebt, ze kunnen direct voor je aan de slag. Je kunt bij ons onder andere terecht voor advies over:

advies over en begeleiding van de efficiënte inrichting van jouw personeelsadministratie of de invoering van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. Ook voor werving & selectie kun je bij ons terecht.

een analyse van de gevolgen en kosten van de wet IKK voor jouw organisatie en concrete oplossingsrichtingen en adviezen, onder andere over de invoering van de nieuwe BKR

begeleiding en coaching van directie en management, advies op strategisch niveau, advies en begeleiding overname- en verkooptrajecten.

Daarnaast trainen wij bestuurders en personeelsleden binnen het eigen vakgebied. Om nét even die verdieping te geven waarmee je sterker staat in het werkveld. Bel Marieke Effting voor meer informatie op 06-39845443 of mail naar mailons@kekz.nl.

Volg ons op Instagram!