KEKZ - Experts in kinderopvang

KEKZ levert organisatieadvies en administratieve diensten aan kinderopvangorganisaties en ook aan scholen die kinderopvangdiensten willen leveren. Wij helpen uw organisatie efficiënt in te richten en zorgen met experts op ieder vakgebied voor meer omzet, lagere kosten, betere teamprestaties en een hogere klanttevredenheid.
KEKZ is een jong bureau met veel ervaring.

Hoger rendement uit kinderopvang
Wilt u ook een hoger rendement uit uw kinderopvang halen? Onze experts helpen u bij het opzetten of verbeteren van uw dienstverlening. Ook verzorgen we de volledige administratie voor u: kindplanning, financiële administratie en personeelsadministratie. Maar ook voor marketing- en communicatiediensten of advies op het gebied van facilitair management en inkoop kunt u bij ons terecht. Zo kunt u zich richten op uw belangrijkste activiteit, de ontwikkeling van kinderen.

Jarenlange expertise

Dat kinderopvang meer is dan alleen ‘opvangen’ van kinderen, weten wij bij KEKZ vanuit onze jarenlange expertise. Wij leggen de verbinding tussen sectoren als scholen en kinderopvang en kijken over de grenzen heen. KEKZ levert experts voor management- en organisatieadvies, detachering, werving en selectie, maar ook voor een efficiënte administratie van uw kinderopvangactiviteiten.